Нашата Фирма произвежда и търгува интериорен текстил директно на клиента, което гарантира личното ангажиране към всяка поръчка. Всички артикули могат да се закупят във фирменият магазин в гр. София, бул. "Гоце Делчев "8, където се приемат и индивидуалните поръчки. Вече може да поръчате и онлайн, чрез сайта Ни. Поръчки на едро и дребно. Предлагаме и поръчки на едро за нашите бизнес клиенти. Всичко свързано с домашният текстил (спално бельо - пликове за юргани, долни чаршафи, калъфки за възглавници, чаршафи с ластик, покривки за легла, шалтета, кувертюри, декоративни възглавнички, юргани, пердета, одеала, възглавници, хавлии за дома, нестандартни поръчки ) може да намерите при нас.

Заповядайте!

Бърза поръчка по телефона
Ако желаете да поръчате веднага, може да го направите по телефона. Консултант на Сънита ще отговори на всички ваши въпроси свързани с поръчката,след което е необходимо да оставите име и адрес за доставка.
Поръчки по телефона се приемат всеки делничен ден от 10.00 ч до 18.00 ч на тел: 0897871681

Директна онлайн поръчка
За да направите поръчка чрез онлайн формата е необходимо да изберете продукт, след това да изберетe материя и от списъка да изберете желаните артикули. Въведете вашите данни. Моля, пишете на кирилица, за да се избегнат неточности. Следва да изберете начин на плащане (в коментар) и да изпратите поръчката. След изпращане на поръчката ще получите отговор по имейл.

Начини на плащане
Чрез наложен платеж - плащане в брой на куриера при получаване на стоката или чрез банков превод - по имеил ще получите необходимите данни за банковият превод. Изпълнението на поръчката започва след като плащането постъпи в банковата сметка.

Доставка
Поръчаната стока се доставя до всяка точка на България, на посоченият от клиента адрес. Поръчката се изпълнява за 3-4 дни, в зависимост от вида на артикула. Доставката е БЕЗПЛАТНА за гр. София, гр. Перник и гр. Радомир.

Приятно пазаруване при нас!